Tabor jaz in drugi 2010 za pomoč otrokom

Go down

Tabor jaz in drugi 2010 za pomoč otrokom

Objavlja  Admin on Tor Maj 11, 2010 7:00 pm

Spoštovani!

Perot – Društvo za sobivanje človeškega vstopa v pripravljalno obdobje za Poletni tabor Jaz in drugi 2010!

Za prostovoljno in strokovno vodeno delo z otroki, ki doživljajo čustvene stiske in druge težave, iščemo nove sodelavke in sodelavce.

Program, v katerega vas vabimo, vam predstavljamo v prilogi. (Če koga zanima, naj mi piše na mail ali pa pošlje tu na forumu zasebno sporočilo pa mu posredujem to prilogo!)

Prva delavnica v sklopu priprav prostovoljcev za delo na poletnem taboru bo v nedeljo, 16. maja 2010 v Ljubljani, predvidoma od 10h do 17h.

Za vključitev in vse dodatne informacije se prosim oglasite po telefonu ali e-pošti: na številko 031 652 512 ali e-naslov: jasna.solarovic@guest.arnes.si.

Če boste izrazili zanimanje, vas bomo z dodatnim gradivom in pojasnili seznanili o delu Peroti – Društva za sobivanje človeškega in poletnem socioterapevtskem taboru. Poštno vabilo izkoriščamo samo za prvi korak k stiku z vami, ki bi vas morda sicer sploh ne spoznali. Zavedamo pa se, da se pošta ne more kosati z osebnim stikom, zato vas pozivamo k temu, da se čim prej oglasite, da bi se lahko še pred prvim skupinskim srečanjem tudi osebno spoznali.

Lep pozdrav!
Jasna Solarović

Admin
Admin

Število prispevkov : 38
Join date : 02/05/2010

Poglej uporabnikov profil http://prviletnikfsd.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu